Rodriguez için ikinci görüşme!

Ara transfer döneminde savunmanın iki kanadını değiştirmeye hazırlanan Galatasaray'da sol bek için en ciddi aday Milan'da aradığı süreleri bulamayan Ricardo Rodriguez oldu. Sezon sonunda düzenlenecek olan Avrupa Şampiyonası'nda forma giymek için düzenli oynayabileceği bir takıma gitmek isteyen İsveçli sol bek için Galatasaraylı yetkililer, Milan kulübüne resmi teklifini sundu.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray’ın transfer operasyonu hız kesmeden devam ediyor. Devre arasında mevcut kadroyu büyük ölçüde yenileyecek olan Sarı-Kırmızılılar, bir de sol bek için çalışmalarını sürdürüyor. Teknik direktör Fatih Terim’in talebi doğrultusunda, Milan’ın 27 yaşındaki futbolcusu Ricardo Rodriguez’i gözüne kestiren Sarı-Kırmızılılar, bu hafta içerisinde İtalyan kulübüyle ikinci kez masaya oturacak. Şu ana kadar görüşmelerin olumlu geçtiği ve Galatasaray’ın başarılı oyuncuyu 1.5 sezonluğuna kiralamak istediği öğrenildi. Eğer Milan cephesi, bu süreyi kabul ederse, Galatasaray 1.5 milyon Euro ödeyerek çok önemli bir takviye daha yapmış olacak.

NAGATOMO AYRILACAK
Sezon sonunda Galatasaray’daki mukavelesi sona erecek olan Yuto Nagatomo ile devre arasında yolların ayrılması bekleniyor. Birkaç Tayland kulübüyle görüşen ve astronomik teklifler aldığı belirtilen 33 yaşındaki Japon futbolcudan 2 milyon Euro civarında bir bonservis geliri bekleniyor. Sarı- Kırmızılılar her iki anlaşmayı da kısa süre içerisinde tamamlayıp, 1 Ocak itibarıyla transferleri gerçekleştirmeyi hedefliyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0