Scout ekibi önerdi, Terim onay verdi!

Devre arasında kadroda önemli bir değişime gitmeyi planlayan Galatasaray'da resim netleşmeye başladı... Kadro dışı bırakılan Nzonzi'nin yarı sıra Seri ile de yolları ayırmayı düşünen Sarı-Kırmızılılar, bu oyuncuların yerine iki genç Brezilyalı'yı monte etmek için harekete geçti.

Sporx’te yer alan habere göre; Galatasaray devre arasında gençlik aşısı yapacak. Nzonzi ve Seri’nin kiralık sözleşmesini feshetmeye hazırlanan Galatasaray’da teknik direktör Fatih Terim bir süredir takip ettiği isimler için ekibiyle ayrıntılı bir toplantı yaptı. Geçen sene Marcao ve Luyindama’yı bularak şampiyonlukta önemli bir hamle yapılmasını sağlayan scout ekibi, merkez orta saha pozisyonu şçin Danimarka ekibi Midtjylland'ta forma giyen Evander ile Brezilya kulübü Cruzeiro'da oynayan Ederson'un ismini teknik heyete önerdi. Son zamanlarda sık sık "Artık futbolcuların geçmişe değil geleceğine yatırım yapacağız" diyen teknik direktör Fatih Terim'in de Ederson ve Evander'in transferine onay verdiği ifade ediliyor. 

8 numara bölgesinde oynayan Evander bu sezon 22 maçta 7 gol ve 7 asistlik performans sergiledi. Ön libero Ederson ise küme düşen Cruzeiro'da 22 maçta 2 gol attı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0