Süper Lig kulübünden Ahmet Çalık için sürpriz teklif..

Ara transfer döneminde kadrosunda revizyona gidecek olan Galatasaray'da, ligin ilk yarısında istediği süreleri alamayan Ahmet Çalık için sürpriz bir teklif geldiği ortaya çıktı. Teknik direktör Fatih Terim'in planlarında üçüncü sırada yer alan 25 yaşındaki savunma oyuncusu için Konyaspor kiralama teklifinde bulundu!

Takvim gazetesinde yer alan habere göre; Süper Lig'de istediği grafiği yakalayamayan Konyaspor, devre arasında kadrosunu güçlendirmek için çalışmalara başladı. Aykut Kocaman yönetimindeki yeşil beyazlılar, Galatasaray'ın savunmacısı Ahmet Çalık'ı transfer etmek için çalışmalara başladı. Galatasaray'da yeteri kadar forma şansı bulamayan Ahmet Çalık için yeşil-beyazlıların resmi girişimde bulunduğu ve önümüzdeki günlerde Galatasaray yönetimiyle masaya oturacağı ifade edildi. Luyindama'nın sezonu kapatmasına rağmen forma şansı bulamayan tecrübeli oyuncunun da düzenli olarak forma giyebileceği bir takıma gitmek istediği bildirildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0