Talisca için Ahmet Bulut'tan açıklama...

anderson talisca
Galatasaray'da ligin ikinci yarısı için transfer çalışmaları tam gaz devam ederken son olarak Anderson Talisca ismi ortaya atılmıştı. Yıldız oyuncunun Galatasaray'a transfer olacağı iddialarına ilişkin menajer Ahmet Bulut'tan açıklama geldi. 

Galatasaray'ın transfer listesinde yer aldığı iddia edilen Anderson Talisca konusunda Ahmet Bulut'tan açıklama geldi. Bulut yaptığı açıklamada Talisca'nın Türkiye'ye dönmeyeceğini ifade ederken, "Talisca Çin’de çok iyi işler yaptı, 45 maçta 31 gol attı oranın da yıldızı. Yıllık 10 milyon euro’nun üzerinde bir para kazanıyor nasıl Galatasaray’a gelecek. Çin Ligi kapandı diye ortaya bazı iddialar atılıyor ama orada maçlar devam edecek, Şubat’ta Asya Şampiyonlar Ligi turnuvası başlayacak GZ Evergrande orada mücadele edecek ve Talisca Cannavaro’nun en çok güvendiği adamlardan biri. Yöneticiler ondan çok memnun bırakacaklarını düşünmüyorum." sözlerini söyledi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0