Taraftar ile Belhanda arasındaki buzlar eridi!

Şampiyonlar Ligi'nin 3. haftasında Türk Telekom Stadyumu'nda oynanan Real Madrid mücadelesinin 67. dakikasında oyundan çıkarken kendisine tepki gösteren Galatasaray taraftarına küfürle karşılık veren Younes Belhanda, o maçın ardından uzun bir süre tribünlere çağrılmadı hatta ıslıklandığı da oluyordu. Ancak dün buzlar eridi...

Younes Belhanda, Alanyaspor karşılaşmasından önce tribünlerle barıştı. Karşılaşmadan önce her futbolcuyu tribüne çağıran Galatasaray tribünleri Belhanda'yı da unutmadı. Faslı oyuncu da "oley" ve yumruk şov"la karşılık verdi. Böylelikle yaklaşık 1.5 ay süren soğuk rüzgarlar son buldu.. Dün Galatasaray'ın tek golünü atan Belhanda, üstündeki büyük baskıya rağmen inisiyatif aldı ve penaltıda topun başına geçti; hata yapmadı. Faslı isim ayrıca maçtaki hırslı görüntüsüyle dikkat çekerken taraftarlardan alkış aldı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0