Yenilmez Armada son 16 turunda!



Galatasaray Doğa Sigorta, 7DAYS EuroCup D grubu son maçında evinde Asseco Arka Gdynia ile karşılaştı. Baştan sona üstün bir oyun ortaya koyan Yenilmez Armada rakibini 92-73'lük skorla devirdi ve grubunu 2.tamamlayıp son 16 turuna kaldı. Maçın hikayesi ise şu şekilde:

Galatasaray Doğa Sigorta, karşılaşmaya Emir-Harrison-Göksenin-Poythress-Auguste ilk beşiyle başladı. Konuk ekip 5-0'lık seri ile maça hızlı bir giriş yapsa da 13 sayıda uzun bir süre tıkanınca ekibimiz bu sürede 15-0'lık seri yakaladı ve ilk çeyrek 29-16 sarı kırmızılılar lehine tamamlandı. İkinci çeyrekte etkili oyununa devam eden Cimbom, Whittington ve Harrison'ın elinden üçlüklerle farkı açmaya devam etti ve ilk yarı 56-33'lük skorla tamamlandı.

Asseco Arka Gdynia ilk yarıya olduğu gibi ikinci çeyreğe de 5-0'lık seri ile girdi. Ancak Yenilmez Armada rakibinin farkı indirmesine daha fazla izin vermedi ve etkili oyununa devam etti. Kısır skorla geçen üçüncü çeyrek 73-52 tamamlandı. Son çeyreğe Yiğit Arslan'ın üçlüğüyle başlayan takımımız rakip koça molayı aldırdı. Polonya ekibi mola dönüşü 6-0'lık seri yakalasa da Galatasaray Doğa Sigorta farkın avantajını kullandı ve maçı 92-73'lük skorla kazanmasını bildi.

İstatistikler


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0