Ahmet Bulut: Arda, Galatasaray'ı istiyor!

Ahmet Bulut-Arda Turan
Galatasaray'da devre arası transfer çalışmaları devam ederken gündemdeki isimler arasında yer alan Arda Turan için menajeri Ahmet Bulut'tan açıklama geldi. Ünlü menajer, Arda'ya Avrupa'dan 2 talip olduğunu söylerken 32 yaşındaki futbolcunun Galatasaray'a dönmek istediğini de ifade etti.

Başakşehir ile olan sözleşmesini fesheden Arda Turan, Barcelona'ya dönmek istemezken kendine kulüp arıyor. Akşam gazetesinin haberine göre; Galatasaray'ın da gündeminde yer alan 32 yaşındaki futbolcunun geleceğine ilişkin menajeri Ahmet Bulut yaptığı açıklamada Arda'ya Avrupa'dan 2 takımın talip olduğunu söyledi. Ahmet Bulut, "Arda için Avrupa'dan iki takımla görüşüyorum. Ancak Arda Turan, Galatasaray'ı istiyor. Galatasaray'dan haber bekliyor." sözlerini söyledi. Galatasaray da yönetim ise yaptığı açıklamalarda Arda Turan'ı istemediklerini ifade etmişti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0