Efe Güven: Galatasaray'ın olduğu yerde ümit bitmez!

Efe Güven:
Galatasaray Kadın Basketbol Takımı, ligde 17. hafta mücadelesinde ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi engelini 90-79 ile aştı. Maç sonrası takımımızın başantrenörü Efe Güven açıklamalarda bulundu.

Antrenörümüzün maç sonu açıklamaları şu şekilde:
Ligin ortasında yabancı değişimi oldu rakibimizde. Play-off'a gittikleri takdirde  finalin en önemli adaylarından olacaktır. Başlarında da Ceyhun Yıldızoğlu gibi milli takımın önemli bir antrenörü var. İyi bir organizasyon kurdular. Her hafta bir oyuncu getirebiliyorsunuz. Böyle bir kadro karşısında ABD karşısında Türkiye olarak oynamış gibiydik. Bizim için mutluluk verici, bütün oyuncularımız gerekli katkıyı verdiler. 

2002 doğumlu Sude Yılmaz'ın bugün verdiği katkı çok önemli. Bu yaştaki bir insan bunu başla bir branşta yapsa büyük ses getirirdi. Galatasaray'ın olduğu yerde ümit bitmez. Hedefimiz her maçı oynayıp kazanmak. Bugün de benim doğum günümdü ve bugün kazanmak ayrı bir mutluluk. Geçen sene de Macaristan'da tur atlamıştık. İnşallah Galatasaray ailesi ve çatısı içinde daha uzun doğum günleri kutlamak nasip olur.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0