Emre Mor için resmi açıklama!

Galatasaray'ın sezon başında İspanyol ekibi Celta Vigo'dan satın alma opsiyonuyla kiraladığı ancak sergilediği futbolla beklentilerin uzağında kalan Emre Mor için devre arasında takımdan ayrılacağı iddia ediliyordu. Genç oyuncunun devre arasında transfer süreçleri için İspanyol ekibinin sportif direktörü Felipe Minambres açıklamalarda bulundu.

İspanyol basınına açıklamalarda bulunan Minambres, sezon başında Galatasaray'a kiraladıkları Emre Mor konusunda "Galatasaray herhangi bir şey için beni aramadı. Emre'nin başka bir takıma gitmesi için de görüşme olmadı, bir değişiklik talep edilmedi. Eğer transferi isteyen İngiliz takımları varsa, bizim yapabileceğimiz bir şey yok, oyuncunun hakları şu anda Galatasaray'da" ifadelerini kullandı.

Devre arasında kiralık sözleşmesini feshedeceği belirtilen Emre Mor'un ismi daha önce Championship ekiplerinden Brentford ve Leeds United ile anılmıştı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0