Emre Mor, Olympiakos'a kiralandı!

Fatih Terim tedrisatında tekrar parlayabileceği düşünülen ve bir ümit ile kadroya dahil edilen Emre Mor, bekleneni veremedi. Mor için Galatasaray defteri kapandı.

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in sezonun ikinci devresinde kadroda düşünmediği Emre Mor'a sürpriz bir talip daha çıktı; Olympiakos!

İngiltere ve İtalya'da uzun süre transfer görüşmeleri yapan Emre Mor sonuca varamayınca sarı kırmızılılarla idmanlara çıkmaya başlamıştı. Transferin son saatlerinde ise önemli bir gelişme yaşandı. Yıldız oyuncusu Daniel Podence'yi 20 milyon euro bonservisle Wolverhampton'a satan Olympiakos, Galatasaray'dan Emre Mor'un transferine karar verdi.

EMRE RESMEN OLYMPIAKOS'DA!
Galatasaray, Emre Mor'un 410 bin euro kiralama bedeliyle Olympiakos'a gönderildiğini resmen açıkladı.  Cimbom, Emre'nin sezon sonuna kadar ki 290 bin euroluk alacağını ödeyecek. Sarı-kırmızılılar bu transferden 120 bin euro kazanmış oldu.

Emre Mor sezonun ilk devresini kiralık olarak geçirdiği Galatasaray'da 17 maça çıkarken gol yada asist üretememişti. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0