Ertuğrul Erdoğan: Çok zorlu bir süreçten geçiyoruz..

Bahçeşehir Koleji deplasmanında ağır bir mağlubiyet alan Galatasaray Doğa Sigorta erkek basketbol takımında baş antrenör Ertuğrul Erdoğan karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulundu.

Çok zorlu bir süreçten geçiyoruz. Arka arkaya gelen sakatlıklar maalesef hem takım üzerinde hem de oynadığımız basketbol üzerinde ciddi bir negatif efekt yaratıyor. Dolayısıyla bir an önce bu moddan çıkmamız lazım. Bugünün özelinde yaptığımız 22 top kaybı verdiğimiz 15 hücum ribaunduyla Kazan maçına benzer bir fotoğraf ortaya koyduk. Bir an önce tekrar kazanan takım kimliğine dönmemiz açısından bu dönemi doğru basketbolla takımla birlikteliğiyle geçmemiz lazım. Ümit ediyorum sakatlıklar da neticelenip, basketbolcularımız sağlıklı bir şekilde döndüklerinde tekrar hem savunmada hem hücumda kadro derinliğine ulaşmış olacağız ve tekrar o eski kimliğimize kavuşacağız.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0