Falcao ve Saracchi de zorlanma tespit edildi!

Radamel Falcao
Süper Lig'in 20. haftasında Galatasaray'ın 3-0 kazandığı Konyaspor karşılaşmasında sakatlanarak oyundan çıkan Radamel Falcao ve Marcelo Saracchi'nin durumları belli oldu. Kulübün resmi sitesinden yapılan açıklamada iki futbolcuda da zorlanma tespit edildiği ifade edildi. İki oyuncunun da Kayserispor maçında oynaması beklenmiyor. 

Galatasaray'ın Falcao ve Saracchi için yaptığı açıklama şu şekilde: 
Konyaspor ile oynanan Süper Lig maçında yaşadıkları sağlık problemleri nedeniyle karşılaşmaya devam edemeyen ve sponsor hastanelerimizden Ulus Liv Hospital’da MR tetkikleri gerçekleştirilen oyuncularımızdan Marcelo Saracchi’nin ve Radamel Falcao’nun sağ uyluk adale grubunda orta düzeyde zorlanma (strain) ve kanama tespit edilmiştir.

Oyuncularımızın tedavilerine başlanmıştır.

FALCAO VE SARACCHI, KAYSERİSPOR MAÇINDA YOK 
Galatasaray'da Radamel Falcao ve Marcelo Saracchi'nin en kötü ihtimalle 2 maç kaçırması beklenirken sezonun ilk yarısında adalesinde zorlanma tespit edilen Mario Lemina, 2 gün sonra idmanlara çıkmıştı. Sarı-kırmızılılarda yıldız futbolcuların Kayserispor maçında riske edilmesi beklenmezken Kasımpaşa maçında sahada olabilecekleri konuşuluyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0