Fatih Terim: Bize neyin lazım olduğunu biliyoruz..

Süper Lig'de sezonun 19.haftasında deplasmanda İttifak Holding Konyaspor ile karşılaşacak olan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim karşılaşma öncesinde yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Elazığ ve Malatya'da yaşanan depremle ilgili üzüntülerimi paylaşmak istiyorum. Kaybettiklerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. Çalışmaları takip ediyorum, inşallah diğerlerini de sağlıklı bir şekilde aramızda görürüz. AFAD ile de görüştük. Bizim ve oyuncularımızın ellerinden ne geliyorsa yapacağız. Maça gelecek olursak.. İyi oyuna dair umutları verdik, son dönemdeki performansımızla. İnşallah buna da devam ederiz. Bizim için çok açık, tabela ve yukarıdaki takımlar.. Neyin bize lazım olduğunu bilen bir oyuncu grubuyla beraberiz. İnşallah bugün istediğimiz sonucu elde ederiz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0