Fatih Terim: Sadece Galatasaray!

Galatasaray'da Başkan Mustafa Cengiz'in bugün yaptığı açıklamaların ardından gözler Fatih Terim'e dönmüştü. Sarı-kırmızılı taraftarlar Galatasaray'ın yaşayan en büyük efsanesi konumundaki Fatih Terim'in görevi bırakmasından korkarken İmparator sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla taraftarları rahatlattı. 

Galatasaray'da bugün Başkan Mustafa Cengiz yaptığı basın toplantısıyla adeta Fatih Terim'i hedef alırken sarı-kırmızılı taraftarların tepkisini çekmişti. Cimbom'da taraftarlar Terim'in istifa etmesinden korkarken Galatasaray'ın yaşayan en büyük efsanesi konumunda yer alan İmparator Fatih Terim, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla "Verilmiş bir sözüm, vazgeçmediğim bir hayalim var. #SadeceGalatasaray" ifadelerini kullandı. İmparator'un bu paylaşımıyla taraftarlar rahatladı.

YÖNETİME BÜYÜK TEPKİ VAR
Mustafa Cengiz'in Fatih Terim'i hedef alan açıklamaları ve basın toplantısında Terim'in adını ağzına bile anmaması Galatasaray taraftarından büyük tepki çekti. Sosyal medyada sarı-kırmızılı taraftarlar "Yönetim İstifa" yazarak Mustafa Cengiz yönetimini istifaya davet ediyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0