Fatih Terim: Bırakmadan oynayan bir Galatasaray olmalıyız..

Konyaspor deplasmanında 3 golle 3 puana uzanan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Takım olarak iyi bir oyun ortaya koyduklarını belirten Terim, karşılaşmada sakatlıkları sebebiyle kenara gelen Saracchi ve Falcao'nun sakatlığının ciddi olmamasını umut ettiğini belirtti. Fatih Terim'in açıklamalarının tamamı şu şekilde..

Ligin ikinci yarısı için değişik bir Galatasaray seyrettireceğimizi zaten ifade etmiştik, açıkcası böyle bir şey planlıyorduk. Oyundaki değişiklik anlamında.. Bugün sahaya baktığımızda istenilen her şeyi çok iyi yapan, iyi oynayan, mücadele eden ve çok iyi bir Galatasaray vardı. Bütün oyuncularımı bu nedenle tebrik ediyorum. Konyaspor'u açmak çok kolay bir şey değil. Sıkıntılı maçlar da oynadık daha evvel burada.. Ama bugün her şeyiyle sahada olan, iyi ve doğru şeyler yapan bir Galatasaray vardı. Önemli bir deplasman, önemli bir 3 puan kazandık. Beraber ve iyi bir oyun oynayarak kazandığımızı düşünüyorum. 

Oyunumuzun bir çok yerini geliştirmek gerekiyor. Mükemmel dememiz doğru olmaz. İstikrarlı olarak devam ettirmemiz gerekiyor. Oyun içerisindeki istikrarı devam ettiren bir Galatasaray olmalı, 90 dakikayı hiç bırakmadan ve oynayan bir Galatasaray olmalıyız. Zaman zaman gereksiz pas hataları yapıyoruz, tempomuz düşük oluyor. Bunlar oyunun kontrolünü elinde bulundurmak isteyen Galatasaray için doğru değil. Ama her geçen gün saha içerisinde oynadığından daha çok keyif alan bir oyuncu grubu görüyorum. Bu da beni mutlu ediyor. Buradan 3 golle ve 3 puanla ayrılmak, çok şükür.. Bu arada defansın da maç başından beri pozisyon vermemesi, iyi oynaması sevindirici. Baktığınız zaman Çarşamba gününden geliyoruz, gerçi bir kaç oyuncuyu dinlendirdik ancak mental olarak da konsantrasyon sorunu yaşayabiliyoruz. Bir iki gün izni hak ettiler, sonra tekrardan çalışmalara başlayacağız.

Saracchi küçük bir şey hissetmiş, sprinter bir oyuncu ve bu sprintlerini de esirgemiyor. Sürekli gitmek, oynamak istiyor ve her maç oynamaya başladı. Leipzig'de düzenli oynamadığı için böyle ufak tefek sıkıntılar yaşadı. Ümit ediyorum, ikisinde de (Falcao'yla birlikte) yarın kontrollerde bir sorun çıkmaz. Tedbir amaçlı kenara gelmiş olurlar. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0