Fatih Terim'den Saracchi ve Falcao açıklaması!

Marcelo Saracchi
Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Galatasaray deplasmanda Konyaspor'u Radamel Falcao, Emre Akbaba ve Adem Büyük'ün golleriyle 3-0 yenerken karşılaşmada Falcao ve Marcelo Saracchi sakatlanarak oyundan çıktı. Teknik direktör İmparator Fatih Terim yıldız futbolcuların durumuyla ilgili yayıncı kuruluşa konuştu. 

Galatasaray'da Radamel Falcao ve Marcelo Saracchi'nin yaşadığı sakatlık taraftarları korkuturken İmparator Fatih Terim konuyla ilgili yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu ve taraftarı bir nebze rahatlattı. Fatih Terim yaptığı açıklamada, "Saracchi küçük bir şey hissetmiş, sprinter bir oyuncu ve bu sprintlerini de esirgemiyor. Sürekli gitmek, oynamak istiyor ve her maç oynamaya başladı. Leipzig'de düzenli oynamadığı için böyle ufak tefek sıkıntılar yaşadı. Ümit ediyorum, ikisinde de (Falcao'yla birlikte) yarın kontrollerde bir sorun çıkmaz. Tedbir amaçlı kenara gelmiş olurlar." ifadelerini kullandı ve Saracchi'nin çok ciddi bir durumunun olmadığını söyledi.

FALCAO: RİSK ALMAK İSTEMEDİM
Karşılaşmanın ardından Radamel Falcao da sakatlık konusuyla ilgili olarak, "Orada bir rahatsızlık hissettim, çok fazla devam ederek risk almak istemedim. Şimdilik iyiyim ama yine de MR'a giderek duruma bakacağız." sözlerini söyledi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0