Florin Andone çalışmalarını İspanya'da sürdürüyor!

Süper Lig'de ilk yarının 9.haftasında Gaziantep deplasmanında dizinden sakatlanan ve uzun süredir sahalardan uzak kalan Rumen oyuncumuz Florin Andone, sakatlık sonrası rehabilitasyon çalışmalarını bireysel antrenörü eşliğinde İspanya'da sürdürmeye devam ediyor. 

Yaşadığı diz sakatlığının ardından ameliyat edilmeden tedavisi gerçekleştirilen ve tedavinin ardından rehabilite programını sürdüren Andone, geçtiğimiz günlerde kişisel hesabından yaptığı paylaşımla bir kaç hafta içerisinde takımla çalışmalara başlayacağını duyurmuştu. Galatasaray teknik heyeti ve sağlık heyetiyle sürekli iletişim halinde olan tecrübeli oyuncu, kendisi için hazırlanan güçlendirme programını kişisel antrenörüyle birlikte İspanya'da sürdürüyor. Daha önce formasını giydiği Cordoba'nın antrenman tesislerini kullanan Florin Andone, antrenman sonrası basın mensuplarına yaptığı açıklamada "Dizimde bir sorun yok, şu anda iyi hissediyorum, bu müthiş. En önemli şey, iyi bir şekilde geri dönmek." ifadeleriyle dönüş için sayılı günler kaldığını belirtti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0