Florin Andone geri döndü!

Süper Lig’de ilk yarının 9.haftasında Gaziantep deplasmanında dizinden sakatlanacak uzun bir süre takımdan ayrı kalan Florin Andone’den beklenen haber geldi. Tedavisi sonrasında rehabilitasyon çalışmalarını özel antrenörüyle İspanya’da sürdüren Rumen oyuncu saha çalışmalarına başladı.

Galatasaray’da devre arasında olası bir forvet transferine yada Mbaye Diagme’nin geri dönme ihtimali üzerine senaryolara nokta konuldu. Radamel Falcao’nun arkasına yedek golcü takviye etmek isteyen Sarı-Kırmızılılar, yola Andone ile devam ediyor. Sakatlığını beklenenden daha hızlı atlatan Rumen forvet, saha çalışmalarına başladı. 26 yaşındaki futbolcunun önümüzdeki hafta takıma katılması bekleniyor. Teknik patron Fatih Terim de, ikinci santrfor olarak Andone’nin takımda kalacağını doğruladı. Sarı-Kırmızılı oyuncu ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, çok yakında formasına kavuşacağını söyledi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0