Altay karşısında gollü prova!

galatasaray 3-1 altay
Süper Lig'de sezonun ikinci yarısı için çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Antalya'da ilk hazırlık maçında Altay ile karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılılar müsabakayı Radamel Falcao, Younes Belhanda ve Emre Akbaba'nın attığı gollerle 3-1 kazandı. Altay'ın tek golü Hakan'dan geldi. 

Galatasaray, Altay karşılaşmasına Okan Kocuk, Linnes, Donk, Marcao, Saracchi, Lemina, Seri, Taylan, Feghouli, Ömer, Falcao ilk on biriyle başladı. Maça önde pres yaparak başlayan Cimbom, 6. dakikada Seri'nin yerde kalmasıyla penaltı kazandı. Topun başına geçen Radamel Falcao, topu ve kalecileri ayrı köşelere yollayarak Cimbom'u 1-0 öne geçirdi. Karşılaşma Galatasaray'ın kontrolünde geçerken ilk yarıda başka gol olmadı ve sarı-kırmızılılar soyunma odasına 1-0 önde girdi.
İkinci yarıya başlarken Galatasaray'da ilk on biri değişti. Cimbom ikinci yarıya Berk, Şener, Ahmet Çalık, Emin Bayram, Emre Taşdemir, Selçuk, Jimmy, Belhanda, Emre Akbaba, Sekidika, Adem Büyük ilk on biriyle başladı. İlk yarıdaki önde baskıya devam eden Galatasaray, 52. dakikada Younes Belhanda'nın golüyle skoru 2-0'a getirdi. Oyunun kontrolünü elinde tutan Cimbom, 62. dakikada Emre Akbaba ile durumu 3-0 yaptı. Yeni transferimiz Jesse Sekidika'nın ceza sahasına çevirdiği topta Emre Akbaba topu ağlara gönderdi. Dakikalar 72'yi gösterdiğinde hızlı gelen Altay, Hakan ile golü buldu ve skor 3-1 oldu. Müsabakanın 75. dakikasında Altay penaltı kazandı. Penaltı vuruşunda Marco Paixao'nun vuruşunda genç kalecimiz Berk gole izin vermedi. Karşılaşmanın son bölümünde Galatasaray'da Mariano, Nagatomo ve Emre Mor da oyuna dahil oldu. 83. dakikada genç kalecimiz Berk enfes bir kurtarışa daha imza attı. Maçın kalan bölümünde başka gol olmadı ve Galatasaray, Antalya kampındaki ilk hazırlık maçında Altay'ı 3-1 yenmeyi başardı. 

Younes Belhanda ve Emre Akbaba'nın Altay maçındaki golleri; 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0