Galatasaray, Adana Demirspor ile karşılaşacak!

Galatasaray, Adana Demirspor
Süper Lig'de 23. kez şampiyonluğa ulaşmak isteyen Galatasaray devre arası çalışmalarına devam ediyor. Cimbom, Antalya kampındaki ikinci hazırlık maçında TFF 1. Lig ekibi Adana Demirspor ile karşılaşacak. 

Devre arası çalışmalarında ikinci etap hazırlıkları için Antalya'ya giden Galatasaray ilk hazırlık maçında Altay'ı 3-1 mağlup etmişti. Fatih Terim'in öğrencileri ikinci hazırlık maçında ise Adana Demirspor ile kozlarını paylaşacak. Karşılaşma saat 18.00'da oynanacak ve GS TV'den naklen yayınlanacak. 

TFF 1. Lig'de son 2 maçından galip ayrılan Adana temsilcisi, devre arasını 24 puanla 9. sırada tamamladı. Takımın en golcü ismi 11 maçta 4 gol kaydeden Samed Ali Kaya.

İMPARATOR FATİH TERİM'İN YETİŞTİĞİ KULÜP
Adana Demirspor Kulübü, teknik direktörümüz Fatih Terim'in ve yardımcı antrenörümüz Hasan Şaş'ın futbolcu olarak yetiştiği kulüp olması sebebiyle dikkat çekiyor. Teknik direktörümüz Fatih Terim, altyapısında yetiştiği Adana Demirspor'dan Galatasaray'a 8 Temmuz 1974 tarihinde transfer olarak, futbolculuk kariyerini 4 Ağustos 1985 tarihinde kulübümüzde noktaladı. Yardımcı antrenörümüz Hasan Şaş da, Adana Demirspor altyapısında yetişerek, Galatasaray ile noktalanan başarılarla dolu futbolculuk kariyeriyle, Türk futboluna damga vuran isimler arasına adını yazdırdı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0