Galatasaray, Eray Cömert'e talip oldu!

Eray Cömert
Devre arası transfer döneminde kadrosuna bir stoper takviyesi yapmak isteyen Galatasaray'da çalışmalar sürüyor. Murillo'yu Celta Vigo'ya kaptıran Cimbom, Basel'in gurbetçi oyuncusu Eray Cömert'le ilgileniyor. Sarı-kırmızılılar genç oyuncuyu kiralamak istiyor.

Fanatik gazetesinin haberine göre; Galatasaray'ın stoper için hedefinde Eray Cömert yer alıyor. Basel’de oynayan 21 yaşındaki gurbetçi stoper, milli takım seçimini İsviçre’den yana yapmıştı. Bu sezon 17’si lig olmak üzere toplam 28 karşılaşmada görev yapan 1.83’lük stoperin satın alma opsiyonlu kiralanması gündemde.

Eray’ın İsviçre ekibiyle 2022’ye kadar kontratı var. Öte yandan Galatasaray'ın istediği bir diğer isim olan Romalı Mert Çetin’e İtalya’dan Verona kulübü de talip oldu. Roma'nın Mert için kararını ilerleyen günlerde vereceği belirtildi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0