Galatasaray, Simone Zaza'yı istiyor!

simone zaza
Ara transfer döneminin kapanmasına sayılı saatler kala Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Takımdan gönderilecek futbolcular ile görüşmeler devam ederken kadroyu güçlendirmek için de çalışmalar sürüyor. Son olarak İtalyan basını, Galatasaray'ın Simone Zaza'yı istediğini iddia etti.

Galatasaray'da transfer hareketliliği son günlerde de devam ediyor. Kadrosuna bir stoper takviyesi yapmak için girişimlerde bulunan sarı-kırmızılılar için sıcak bir iddia ortaya atıldı. İtalyan gazeteci Tancredi Palmeri'nin iddiasına göre; Galatasaray, Simone Zaza'nın satın alma opsiyonlu kiralanması için Torino ile görüşmelere başladı. Transfer döneminin kapanmasına kısa bir süre kaldığı için tarafların olumlu ya da olumsuz şekilde görüşmeleri gün içinde bitirmesi bekleniyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0