Galatasaray'da gündem Jesse Sekidika..

Galatasaray, ara transfer döneminde takıma yeni isimler katmaya hazırlanırken sürpriz bir isim için anlaşma sağlandı. Eskişehirspor'da forma giyen Jesse Sekidika için iş artık imzaya kalırken sarı kırmızılı kulüp Eskişehirspor ile masaya oturacak.

Akşam gazetesinin haberine göre; Galatasaray, transferin hemen başlangıcında Jesse Sekidika’yı alarak, kampa götürmek için kolları sıvadı. Sarı-kırmızılılar, oyuncuyla anlaşma sağlarken, kulübü Eskişehirspor ile masaya oturacak.

Galatasaray dışında, Trabzonspor ile Fenerbahçe’nin de transfer etmek istediği Nijeryalı kanat oyuncusu, Galatasaray ile el sıkıştı. Yeni dönemde sarı-kırmızılı kulüpte olmak isteyen futbolcu, alacakları nedeniyle kırmızı-siyahlılarla bedelsiz fesih hakkı bulunmasına rağmen kulübüne para kazandırmak için bu yolu seçmedi.

Sekidika’nın Galatasaray’dan Eskişehirspor’a belli bir miktar para vermelerini istediği dile getirildi. Bundan dolayı sarı-kırmızılılar, TFF 1. Lig kulübü ile bugün bir görüşme yapacak ve az bir bonservis bedeli teklif edecek.

Eskişehir formasıyla 16 lig maçına çıkan sağ kanat oyuncusu, 8 gole imzasını attı, 2 de asist yaptı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0