Lautaro Gianetti iddiası!

Lautaro Gianetti
Ara transfer döneminin kapanmasına sayılı günler kala Galatasaray'da stoper arayışları devam ediyor. Birçok futbolcu için girişimlerini sürdüren Cimbom'da yeni bir isim gündeme geldi. Galatasaray, Velez Sarsfield'den Lautaro Gianetti'yi istiyor.

Galatasaray'da stoper transferi için çalışmalar tam gaz devam ederken yeni bir isim gündeme geldi. Ali Naci Küçük'ün iddiasına göre; Galatasaray, Velez Sarsfield forması giyen Lautaro Gianetti'yi 500 bin euro karşılığında kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor. Oyuncuya da 5 ay için 500 bin euro teklif edilirken Velez'den gelecek yanıt bekleniyor. Sarı-kırmızılılar Arjantin ekibinden olumsuz yanıt alması durumunda stoper transferi yapmadan ara transfer dönemini kapatacak.

LAUTARO GIANETTI KİMDİR?
13 Kasım 1993 doğumlu Lautaro Gianetti, Velez Sarsfield altyapısından yetişti. Şu ana kadar Velez formasıyla 83 karşılaşmaya çıkan Gianetti bu maçlarda 1 gol - 2 asist yaptı. Toplam 19 sarı kart gören Arjantinli stoper, 2016 Olimpiyat oyunlarında milli takım formasını da giydi. Arjantin Milli Takımı formasıyla 3 maça çıkan Gianetti, gol veya asist katkısı yapamazken 2 sarı kart gördü. Velez'in kaptanlığını yapan Gianetti bu sezon 14 karşılaşmaya çıktı ve 1 asist üretti. 

MERT ÇETİN GÜNDEMDE YOK
Ali Naci Küçük, Galatasaray'ın Roma forması giyen milli stoper Mert Çetin ile de ilgilenmediğini iddia etti ve genç oyuncunun gündemde olmadığını açıkladı. Fotomaç gazetesi, Cimbom'un Mert Çetin'i kiralık olarak kadrosuna kattığını duyurmuştu. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0