Galatasaray'da transfer parası Belhanda'dan!

Younes Belhanda
Ara transfer döneminin hızlı takımlarından olan Galatasaray'da gözler gönderilecek oyunculara döndü. Sarı-kırmızılılarda Denizlispor maçında süre şansı bulmayan Younes Belhanda ile yolların ayrılması planlanırken Faslı yıldıza Fransa'dan da taliplerin olduğu iddia ediliyor. 

Hürriyet gazetesinin haberine göre; Galatasaray'da Younes Belhanda ile yollar ayrılıyor. Faslı yıldıza bazı Arap kulüpleri talip olurken Fransa'dan da Nice ve Monaco'nun Belhanda'yı kiralamak istediği ifade ediliyor. Gelen teklifleri maaşı düşük ya da beklentisine yanıt vermediği gerekçesiyle gündemine almayan Faslı oyuncu, son kadro tercihleriyle, üstü kapalı olarak uyarıldı.

Galatasaray'ın son üç resmi maçında 1 dakika bile süre alamayan Belhanda’nın bunu “Artık oynaman zor, teklifleri değerlendir” mesajı olarak algılaması bekleniyor. Teknik direktör Fatih Terim, Emre Akbaba’nın sakatlıktan dönmesiyle forvet arkasında 1 numaralı tercihine bu ismi alırken, alternatif olarak Taylan’ı tercih ediyor. Galatasaray, Younes Belhanda'yı gönderebilirse yapılacak transferleri Faslı yıldızdan gelecek kaynakla gerçekleştirecek. 

18 MAÇTA 5 GOLE KATKI
Tecrübeli teknik adam Younes Belhanda’yı ise son üç resmi maçta kulübede tutsa da oynatmadı. Terim’in bu bölgede iki ismi istihdam etmeyi düşündüğü Belhanda’ya iletilirken, başarılı çalıştırıcının, teklif gelmesi halinde Faslı oyuncunun gidişine onay verdiği belirtildi. Belhanda, bu sezon forma giydiği 18 maçta toplam 4 gol 1 asiste imza attı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0