Jesse Sekidika idmana çıktı!

Jesse SekidikaGalatasaray'da transfer hareketliliği devam ediyor. Ara transfer dönemine hızlı giren Cimbom, Henry Onyekuru ve Marcelo Saracchi'nin ardından Jesse Sekidika'yı da kadrosuna kattı. Genç futbolcu bu sabah yapılan antrenmanda takımla çalıştı. 

Galatasaray'da devre arası transfer dönemi hareketli geçiyor. Kadroda önemli bir değişikliğe gitmeye hazırlanan Cimbom, geleceğe dönük hamleler yapıyor. Sarı-kırmızılılar, Eskişehirspor forması ile dikkat çeken bir performans sergileyen Jesse Sekidika'yı kadrosuna kattı. Galatasaray, Eskişehirspor ile sözleşmesini fesheden Sekidika ile 4.5 yıllığına anlaşırken genç futbolcunun bu sabah yapılan idmanda takımla çalıştığı öğrenildi.

FORMAYI DA GİYDİ
Galatasaray'ın transfer için KAP açıklamasını kısa süre içerisinde yapması beklenirken Jesse Sekidika'nın sarı-kırmızılı formayı üstüne geçirdiği de öğrenildi. Sosyal medyaya düşen fotoğrafta Sekidika'nın Galatasaray formasını giydiği ve çok mutlu olduğu gözüktü. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0