Lemina'nın bonservisi alınacak mı?

Yaz transfer döneminin son günlerinde sürpriz bir şekilde transfer edilen Lemina, Galatasaray taraftarını adeta büyüledi. Son zamanlardaki performansı ve hırsı, teknik heyetten geçer not aldı.

Sporx kaynaklı habere göre; Galatasaray ve Southampton’ın sezon başında yaptığı kiralık sözleşmesinde 16 milyon euroluk opsiyon bulunuyordu. Yani Sarı-Kırmızılılar bu rakamı ödediği takdirde 26 yaşındaki futbolcunun bonservisini de alacaktı. Ancak Finansal Fair Play kapsamında böyle bir rakam ödenmesi mümkün değil.

Galatasaray, İngiliz ekibiyle masaya oturarak 16 milyon euroluk opsiyonu 8 milyon euroya düşürmeye çalışacak. Sarı-Kırmızılılar bunu başarırsa, 26 yaşındaki orta saha oyuncusunun bonservisini de alacak.

Sezon sonunda birçok futbolcunun Galatasaray’la mukavelesinin biteceğini yazan İngiliz basını, bu sayede Sarı-Kırmızılılar’ın maaş bütçesinde de önemli bir avantaja sahip olacağını belirtti. Lemina cephesinde ise bir problem bulunmuyor. Yıldız futbolcu daha önce yaptığı açıklamada Galatasaray’da kalmak istediğini belirtmişti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0