Marcelo Saracchi, Cuma günü geliyor!

Marcelo Saracchi
Galatasaray'da sezonun ikinci yarısı için transfer çalışmaları devam ederken Marcelo Saracchi transferinde sona gelindi. Sarı-kırmızılılar 21 yaşındaki sol beki 1.5 yıllığına kiralamaya hazırlanırken Saracchi'nin Cuma günü İstanbul'a geleceği ve sağlık kontrolünün ardından imzayı atacağı iddia edildi. 

Bu sezon gösterdiği performansla hayal kırıklığı yaratan Yuto Nagatomo ile yolları ayırmaya hazırlanan Galatasaray, Japon oyuncu yerine aradığı ismi buldu. Cimbom, Almanya Bundesliga ekiplerinden Leipzig forması giyen Marcelo Saracchi'yi kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Leipzig Sportif Direktörü Markus Krösche, BILD'e yaptığı açıklamada, transferin bitmek üzere olduğunu ve sadece evrak işlerinin kaldığını belirterek transferi duyurmuştu. Manu Lonjon'un iddiasına göre; 21 yaşında Uruguaylı sol bek Cuma günü İstanbul'a gelerek sağlık kontrolünden geçecek ve kendisinin 1.5 yıllığına Galatasaraylı yapan sözleşemeye imza atacak. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0