Mustafa Cengiz'e Arda Turan üzerinden ibra tehdidi!

Galatasaray camiası içinde kısa bir süre önce ortaya çıkan ve geçtiğimiz günlerde sonlanan Arda Turan krizi ile ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı.

Fotospor kaynaklı habere göre; Arda Turan’la ilgili asıl iddia ise Başkan Mustafa Cengiz’le ilgili… Başkan’ın Arda’yla ilgili olarak camia içinde ciddi anlamda baskı altına alındığı konuşuluyor. Pek çok çevreden Cengiz’e, “Arda’yı takıma getirirsen, Mart’ta yapılacak olağan mali kongrede, ibra edilmeyi unut” diyenlerin sayısının ise hiç de az olmadığı konuşuluyor. Geçen sene Mart’ta yapılan kongrede ibra edilmediği için mahkeme kapılarında dolaşan Başkan Cengiz’in de bu riski bir daha almamak için Arda Turan konusunu unutturmaya çalıştığı konuşuluyor.

Arda Turan’ın ise Galatasaray olmazsa Türkiye’de başka bir takımda oynamak istemediği Kasımpaşa’nın teklifini de kabul etmeyeceği gelen bilgiler arasında. Galatasray’ın eski oyuncunun rotasını Güney Amerika’ya çevireceği ya Brezilya ya da Arjantin’den bir takımla anlaşacağı gelen bilgiler arasında.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0