Ne dediyse yapıyor!

Sezonun ilk yarısında beklentilerin uzağında kalan ve eleştiri oklarının hedefinde yer alan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, sürekli olarak işaret ettiği Ocak ayında takımda geniş kapsamlı operasyonunu sürdürüyor. Tabir-i caizse takımın çizgi oyuncularının tamamını değiştiren İmparator, yaş ortalamasını da bir hayli aşağıya çekerken kelimenin tam anlamıyla basın toplantılarında dediklerini yapıyor! 

Webaslan'da yer alan habere göre; sezonun ilk yarısında büyük hayal kırıklığı yaratan Galatasaray zirveden uzakta kalırken, teknik direktör Fatih Terim sözünü verdiği büyük değişimi gerçekleştiriyor. Sezonun ilk yarısında sergiledikleri futbolla beklentilerin çok altında kalan Mariano ve Nagatomo ikilisiyle yollarını ayırmak üzere olan Galatasaray, ikinci devre öncesinde beklerini Linnes ve Saracchi ile değiştirdi. Sezon başında üyük ümitlerle transfer edilmesine rağmen performansı çok eleştirilen ve taraftarla da atışan Ryan Babel eski kulübü Ajax'a kiralanırken, 33 yaşındaki yıldızın yerine geçen sezonki şampiyonluğun mimarlarından Henry Onyekuru geldi.

BELHANDA YERİNE AKBABA
Fatih Terim ilk yarının kötü isimlerinden Belhanda'nın da satılmasını istiyor. Faslı yıldız gönderilirse orta sahada yeni maestro Emre Akbaba olacak. Sakatlıktan dönen Emre, antrenmanlarda gösterdiği performansla yüzleri güldürürken Belhanda'nın yerine ofansif orta saha pozisyonunda ilk sırada yer alıyor. Terim'in planlarında yer alan bir başka isim ise, yeni transfer Sekidika olacak. Sağ kanatta görev yapan Nijeryalı oyuncunun performansı forma konusunda belirleyici olacak. 23 yaşındaki oyuncunun önündeki bir diğer şans ise, sol kanat için transfer edilen Henry Onyekuru'nun yaşadığı şanssız hastalık olacak.. Yıldız oyuncunun dönüşüne kadar sol kanatta Jesse Sekidika'nın forma giymesi bekleniyor! 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0