ÖZEL | Sarayın Sultanları'na Yalçınkaya ve Cansever engeli!

Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde 2 sezondur başantrenör Efe Güven önderliğinde ortaya koyduğu özverili oyunuyla taraftarın takdirini kazanan Galatasaray kadın basketbol takımı, sezon içinde yaşanan sakatlıklar nedeniyle transfere ihtiyaç duyarken yöneticiler Ömer Cansever ve Ömer Yalçınkaya'nın, Sarayın Sultanları'na transfer yapılmaması için büyük uğraş verdiği ortaya çıktı. 

Bu sezon lige iyi giren Sarayın Sultanları'nda sezon başında kadroya katılan Claudia Cuic'in yaşadığı sakatlık planları bozdu. Galatasaray taraftarı uzun bir süredir kadın basketbol takımına transfer yapılmasını beklerken, ekibimizden Doğan Malkoç'un ulaştığı bilgiye göre Galatasaray basketbol şubesi genel nenajeri Ömer Yalçınkaya ve yönetici Ömer Cansever'in beklenen takviyeye engel olduğu ortaya çıktı. Yönetim kurulu üyelerinden Erol ÖzmandıracıÖzgür Savaş Özüdoğru gibi isimler kendi ceplerinden para vererek kadın basketbol takımına transfer yapmak isterken şube genel menajeri Ömer Yalçınkaya ve basketboldan sorumlu yönetici Ömer Cansever - nedendir bilinmez - transferi engellemeye çalışmaları camia içerisinde de dikkat çekti. Gerçekleştirilen son toplantıda yönetici Cansever'in "Kadın takımına transfer yapmaya gerek yok. Eğer transfer yapılacaksa erkek takımına yapılır. Ben, erkek basketbol takımına transfer yapmak istiyorum." sözlerini söyleyerek Ömer Yalçınkaya ile birlikte tabiri caizse şube içerisinde bizans oyunlarına giriştiği ve transfer yapılmaması için çaba sarfettikleri ortaya çıktı. Yalçınkaya ve Cansever'in diğer yöneticilerin cebinden ödemek şartıyla transfer yapmalarına engel olmaları dikkat çekerken, kısıtlı kadrosu nedeniyle saha içinde zorluklar yaşayan Galatasaray kadın basketbol takımının bir takviye ile şampiyonluğun en güçlü adaylarından birisi olacağı gerçeği durumu trajikomik bir hale soktu. Şube içinde yaşanan bu karmaşaya, Ömer Yalçınkaya ve Ömer Cansever'in transferi engelleme çabalarına hem idari ekip hem de teknik heyet tarafından da anlam verilemedi.

Özgür Savaş Özüdoğru hatırlanacağı üzere daha önce Çankaya Üniversitesi maçının ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Maçtaydım Ankara’da. Nazar boncuğu olsun bu. Uzun zamandır böyle oynamamıştık. Hocamız ve kaptanımızın önderliğinde bir de transfer desteğiyle şampiyon olacağız!" sözleriyle transfer yapılacağını söylemişti. Erol Özmandıracı da Rytas Vilnius maçında FCN Blog editörlerinin sorusuna "Kadın Basketbol Takımı'na transfer için uğraşıyoruz. Bir transfer olabilir." yanıtını vermişti. Bu iki yöneticimizin kendi ceplerinden para vererek transfer yapmak isteseler de Ömer Yalçınkaya ve Ömer Cansever bunun önüne geçmek için büyük uğraş veriyor. 


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0