Steven Nzonzi için son talip PSG oldu!

Galatasaray'ın sezon başında kiralık olarak kadrosuna kattığı ancak disiplinsiz davranışları sonrasında teknik heyet tarafından kadro dışı bırakılan Steven Nzonzi için haberler çıkmaya devam ediyor. Ara transfer döneminde takımdan ayrılması beklenen 30 yaşındaki Fransız oyuncuya son olarak Paris Saint-Germain'in talip olduğu belirtildi! 

Fransa basınında yer alan haberlere göre; Paris Saint-Germain teknik direktörü Thomas Tuchel'in menajeri Pini Zahavi, yıldız oyuncu Steven Nzonzi'nin menajeriyle Paris'te bir görüşme gerçekleştirdi. Bu görüşmenin henüz sadece soruşturma aşamasında olduğu ve ilerleyen günlerde durumun netlik kazanacağı belirtildi. Geçtiğimiz günlerde Lyon ve Paris SG iddiaları hakkında konuşan Steven Nzonzi, "Henüz hiçbir şey net değil. Olympique Lyon çok iyi bir takım. Ancak her şey gelecek teklife bağlı. Ben bir Parisliyim ve bütün ailem Paris'te. Her Parisli için PSG gibi bir takımda oynamak çok güzel bir fırsattır." ifadelerini kullanmıştı. 

Kış döneminde kadrosuna orta saha takviyesi gerçekleştirmek isteyen Fransız ekibinin Juventus forması giyen Emre Can ve Napoli forması giyen Allan ile de ilgilendiği biliniyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0