Teşekkürler Kobe!

Dün gece tüm dünyayı şoka uğratan ve bir süre inanılması güç haberleri takip etmek zorunda olduğumuz Kobe Bryant, hiç kuşkusuz tüm sporseverleri yasa boğdu. Amerikalı yıldız oyuncunun vefat haberi tüm dünyada büyük yankı uyandırırken, Black Mamba lakaplı oyuncunun vefatı hem bizi çocukluğumuza götürdü hem de hayatın ne kadar acımasız olduğu gerçeğini bir kez daha gözler önüne serdi. Basketbol topuyla neredeyse tüm dünyaya ilham veren Kobe'ye yaptıkları için teşekkür etmek istedik..

Bize 24’ün sadece bir forma numarası değil, en iyi olmak için günde basketbola kendini adaman gereken saat olduğunu gösterdiğin için,

Kariyerinin pek çok evresinde vücudun “hayır” derken, kalbin ve zihnin “evet” dediği ve zorlamaya devam ettiğin için,

Kaybetmeyi reddettiğin ve kazanmak kaderinmiş gibi görünen maçlar için,

Sonsuz motivasyonun için,

Amansız hırsın, saygı ve hürmet dolu oyunun için,

Son olarak.. Basketbolu sevdiğin ve aramızda binlerce KM olmasına rağmen bizlere sevdirdiğin için,

Teşekkürler Kobe Bryant!

Tüm dünya, bir kahramanını kaybetti.. Bir neslin izlemek için alarm kurduğu, uykularından fedakarlık yaptığı adam denilebilir Kobe için.. Futbolcusundan basketbolcusuna, voleybolcusundan tenisçisine, F1 pilotundan yüzücüsüne kadar hemen hemen herkesle iletişim halinde olan; mentörlük yapan yada idol olmayı başaran bir kahraman. Kısacası bana bu satırları yazdıran size de bu yazıyı okutan bir kahraman.. 

Babasının yolunda emin adımlarla ilerleyen henüz hayatının çok başında olan 13 yaşındaki Gigi Bryant.. İzleyenleri şimdiden heyecanlandıran, "babasının kızı" dedirten minik Mamba. Birlikte gittikleri basketbol maçları ve bire bir yaptıkları maçlar.. Tarifi olmayan, sözlü ifade edebilmenin çok zor olduğu bir trajedi...

Elveda Kobe, elveda çocukluğum.
Elveda sabaha karşı uyanıp uyku gözlerle televizyon başına oturduğumuz yıllar...
#MambaOut

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0