Türkiye Kupası'nda rakip Alanyaspor!

Ziraat Türkiye Kupası
Ziraat Türkiye Kupası'nda Çaykur Rizespor'u eleyerek çeyrek finale yükselen Galatasaray'ın kupadaki rakibi bugün gerçekleştirilen kura çekiminin ardından belli oldu. Cimbom, çeyrek finalde Alanyaspor ile eşleşirken turu geçmesi halinde yarı finalde Antalyaspor-Sivasspor eşleşmesinin galibiyle karşı karşıya gelecek.

Türkiye Kupası'nda son 16 turunda 1-1'in rövanşında Rizespor'u Ali Sami Yen'de 2-1 yenerek çeyrek finale yükselen son şampiyon Galatasaray'ın rakibi belli oldu. Bugün gerçekleştirilen kura çekimiyle Galatasaray, Türkiye Kupası'nda Alanyaspor ile eşleşti. Türkiye Kupası'nda çeyrek final ilk maçları 4-5-6 Şubat tarihlerinde oynanacak. Galatasaray, Alanyaspor'u elemesi durumunda yarı finalde Antalyaspor-Sivasspor eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak. 

Son 16 Turu'ndan sonra çeyrek final ve yarı final karşılaşmalarıyla devam edecek olan Ziraat Türkiye Kupası'nda final, 21 Mayıs 2020'de oynanacak. 

Kura çekimi sonucunda Çeyrek Final eşleşmeleri şu şekilde oluştu:
Trabzonspor - Büyükşehir Belediye Erzurumspor
GMG Kırklarelispor - Fenerbahçe
Antalyaspor - Demir Grup Sivasspor
Aytemiz Alanyaspor - Galatasaray

Yarı Final eşleşmeleri:
Trabzonspor-BŞ BLD. Erzurumspor / GMG Kırklarelispor-Fenerbahçe
Aytemiz Alanyaspor-Galatasaray / Antalyaspor-DG Sivasspor

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0