Yevhen Seleznyov'dan Galatasaray itirafı!

Yevhen Seleznyov
TFF 1. Lig ekiplerinden Bursaspor'da forma giyen Yevhen Seleznyov, geçmişte Galatasaray'dan teklif aldığını açıkladı. Ukraynalı yıldız Akhisarspor forması giyerken Galatasaray'ın kendisine talip olduğunu ancak Ege temsilcisinin gitmesin izin vermediğini ifade etti. 

Bursaspor'un TFF 1. Lig'in 18. haftasında Fatih Karagümrük'ü 2-1 yendiği maçın ardından konuşan Yevhen Seleznyov, gelecek hafta Akhisarspor ile karşılaşacaklarının hatırlatılması üzerine, "Onlar umurumda değil. Beni Galatasaray istediğinde beni göndermedikleri andan itibaren umurumda değiller. Beni kadro dışı bıraktıkları andan itibaren onları hiç umursamadım. Ben o takıma çok yardım ettim ancak onlar bana doğru yapmadı. Beni Galatasaray’a göndermediler. Galatasaray bana kontrat vermişti. Akhisar beni göndermedi, kadro dışı bıraktı. Bu asla iyi değil. Bazı oynadığım takım arkadaşlarım ve hocalarıma saygı duyuyorum. Taraftar ve şehri seviyorum. Ama bir kişi hakkında ise aynı şeyi düşünmüyorum” sözleriyle Galatasaray'dan teklif aldığını itiraf etti.

GEÇEN SEZON GÜNDEMDEYDİ
Geçtiğimiz sezon Bafetimbi Gomis'i gönderdikten sonra forvet arayışlarında bulunan Galatasaray, o dönem Akhisarspor forması giyen Yevhen Seleznyov ile de ilgilenmişti. Cimbom'da yönetim geçen sezon başında forvet transferi yapamamış ve sarı-kırmızılılar Ocak ayına kadar forvet mevkinde Eren Derdiyok'u kullanmıştı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0