Yuto Nagatomo İtalya'ya dönüyor..

Galatasaray'dan devre arasında takımdan ayrılması beklenen ve yerine transfer edilen Marcelo Saracchi'den sonra takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Japon futbolcu Yuto Nagatomo tekrar İtalya'ya dönüyor. Tecrübeli oyuncunun Bologna ile anlaştığı belirtilirken oyuncunun kısa süre içinde bu takıma imza atması bekleniyor.

Fanatik gazetesinin haberine göre; Galatasaray, geçtiğimiz sezon akciğer sönmesi sakatlığı yaşayan ve bu sakatlık sonrası istenen performansı bir türlü sergileyemeyen Japon futbolcu Yuto Nagatomo'yla ayrılık kararı aldı. 

Sol beke Leipzig'den Saracchi'nin de transfer edilmesinin ardından kadroda kendisine yer bulamayan tecrübeli futbolcunun İtalya Seria A ekibi Bologna ile anlaşma sağladığı öğrenildi. 33 yaşındaki futbolcunun sözleşmesi sezon sonu sona eriyordu. 

Nagatomo, bu sezon Galatasaray ile 24 maça çıkıp 2 de gol kaydetti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0