10 numara Emre’ye!

Galatasaray’da geçen sezon yaşadığı sakatlık sonrasında yaklaşık 6 ay takımdan uzak kalan Emre Akbaba muhteşem bir dönüşe imza attı. İyileştikten sonra 3 maçta 3 gol atarak dikkatleri üzerine çeken başarılı oyuncu için Galatasaray yönetimi yeni sözleşme önermeye hazırlanırken, teknik heyet sezon sonunda 10 numaralı formayı verecek! 

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; yaşadığı sakatlık sonrasında uzun bir süre sahalardan uzak kalan ancak müthiş bir geri dönüş yapan Emre Akbaba hem performansıyla hem de karakteriyle alkış aldı. Teknik heyetin planlarında önemli bir yere sahip olan yıldız oyuncu için Galatasaray yönetimi de harekete geçti. Sezon sonunda oyuncusuna yeni kontrat önerecek olan Galatasaray, yıldız futbolcunun performansını bir başka hamleyle daha ödüllendirecek. 27 yaşındaki orta saha oyuncusu, yeni sezonda 10 numaralı formayı sırtına geçirecek. Devre arasında Belhanda’yı gönderme kararı alan, ancak Faslı futbolcunun teklifleri geri çevirmesiyle bu amacına ulaşamayan Sarı-Kırmızılılar, oyuncunun formasını Emre Akbaba’ya verecek. Belhanda da, Wesley Sneijder henüz Galatasaray’dan ayrılmamışken 10 numarayı giymiş, Hollandalı futbolcu bu karar sonrası Sarı-Kırmızılı kulübe veda etmişti.

2024’E KADAR UZATILACAK
Emre Akbaba’nın mukavelesi 2021 yılında sona eriyor. Sarı-Kırmızılılar, yaz döneminde yıldız futbolcunun kontratını 2024’e kadar uzatmayı planlıyor. Oyuncunun yıllık 1 milyon 750 bin Euro olan maaşında ise bir değişiklik yapılmayacak. Belhanda’nın da Arap kulüplerine satılması hedefleniyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0