Belhanda'yı isteyen Rubin Kazan'a veto!

younes belhanda
Galatasaray'da taraftarla arası limoni olan Younes Belhanda için Rus kulüpleri devreye girdi. Faslı 10 numara için Rubin Kazan menajerler aracılığıyla yönetimle temasa geçerken Fatih Terim, Belhanda'nın olası ayrılığına izin vermeyeceğini belirtti. 

Akşam gazetesinin haberine göre; Galatasaray'ın 4-1 kazandığı Kayserispor maçında sahanın iyi isimlerinden olan Younes Belhanda, iyi niyetli mücadelesiyle de alkış topladı. Faslı yıldızın iyi performansı sonrasında  bazı Rus kulüplerinin devreye girdiği öğrenildi.

Galatasaray’da bu sezon 21 maçta 5 gol 1 asistlik istatistik ortaya koyan ve devre arasında kendisine talip olan bazı kulüplerle anlaşamayan Younes Belhanda için Rus ekiplerinin nabız yokladığı belirtilirken, ligde kötü günler yaşayan Rubin Kazan’ın menajerler aracılığıyla sarı-kırmızılı yöneticilerle temasa geçtiği kaydedildi.

FATİH TERİM, BELHANDA'YI BIRAKMIYOR
Stoper transferi yapamayarak büyük bir risk alan Galatasaray’da tecrübeli teknik direktör Fatih Terim’in Faslı öğrencisinin gidişine izin vermeyeceği bildirilirken, şampiyonluk yarışında iddiasını sürdüren Cimbom’un defans hattından sonra orta sahada eksik kalmayı göze alamadığı anlaşıldı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0