Çeyrek Final İhtimali Mucizelere Kaldı

Galatasaray Doğa Sigorta, Top 16 G grubu 5.hafta karşılaşmasında evinde AS Monaco'yu ağırladı. Son çeyreğe kadar kafa kafaya geçen karşılaşmada rakibin son 10 dakikadaki etkin oyununa karşı koyamayan Cimbom sahadan 79-91 yenik ayrıldı. Karşılaşmanın hikayesini sizler için derledik:

Galatasaray Doğa Sigorta, karşılaşmaya Webster-Harrison-Caner-Poythress-Auguste ilk beşiyle başladı. İlk çeyreğin ortalarına kadar dengeli bir oyun oynansa da sonrasında konuk ekip skorda üstünlüğü ele geçirdi ve ilk çeyrek 21-26 tamamlandı. İkinci çeyreğe iyi başlayan taraf Yenilmez Armada olurken skorda da geriden gelip üstünlüğü ele geçirmesini bildi. Ancak çeyrek sonunu iyi oynayan Monaco ilk yarıyı 37-43 önde tamamladı.

İkinci yarıya iki ekip de çok dengeli başladı. Ekibimiz dengeli giden çeyrekte farkı 1 sayıya kadar düşürse de konuk takım öne geçmemize hiç imkan tanımadı. Çeyreğin sonunu da iyi getiren Monaco son çeyreğe 57-62 önde girdi. Son çeyreğe hızlı bir başlangıç yapan konuk ekip 9-2'lik seri yakaladı ve farkı çift hanelere çıkardı. Bu noktadan sonra farkı kapatmayı başaramayan Galatasaray Doğa Sigorta, karşılaşmadan 79-91 yenik ayrıldı ve çeyrek final umutlarını mucizelere bıraktı.

İstatistikler



Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0