Cimbom gözünü rekora dikti!

Ligin ilk yarısında hem kişisel hem de takım olarak form durumundan memnun olmadığını ancak devre arasında bazı şeyleri değiştireceğini belirten Fatih Terim dediğini yaptı. Şampiyonluk yolunda camiasını tek yürek haline getiren İmparator'un yeni hedefi kişisel olarak yeni bir başarıya imza atmak. 

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim gözünü rekora dikti. Süper Lig'de üstüste aldığı galibiyetlerle şampiyonluk potasına giren ve rakiplerine gözdağı veren Galatasaray'da hedef galibiyet serisini devam ettirerek sezon sonunda mutlu sona ulaşmak.. Sarı-Kırmızılı kulüpte hem camianın hem de teknik direktör Fatih Terim'in yeni hedefi Gençlerbirliği, Sivas ve Beşiktaş maçlarını da kazanarak 10’da 10 yaparak zirveye kurulmak! Ligdeki 7 maçı kazanarak zirveye ortak olan Terim'in öğrencileri, daha önce şampiyon olduğu sezonlarda 9 maçlık galibiyet serisiyle önemli bir başarı elde etmişti. 

İSTATİSTİKLER "ŞAMPİYON" DİYOR
Galatasaray daha önce 2011-12 sezonunda üstüste 9 maçlık seri yakalamış ve sezon sonu şampiyon olmuştu. Bu arada Fatih Terim, 7 maç üst üste kazandığı 5 sezonda 4 kez mutlu sona ulaşmayı başardı. İmparator, bu sezon da mutlu sona ulaşırsa Galatasaray ile 9. kez şampiyonluk sevinci yaşayacak.


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0