Derbi galibiyetine, forma hediye!

FCN Blog, Pazar günü oynanacak olan Fenerbahçe - Galatasaray derbisine özel sürpriz ile sizlerle. Şükrü Saraçoğlu'nda oynanacak olan Süper Lig mücadelesinde, Galatasaray'ın galibiyet skorunu doğru bilen ilk takipçimiz 2019-2020 sezonu iç saha formamızın sahibi olacak!

21 Şubat 2020 tarihinde, akşam saat 20:00'de twitter hesabımız üzerinden atılacak tweet sonrası, tahminini #fcnblog hashtagiyle bizlerle paylaşan kişi, formayı kazanma şansına katılacak ve beklemeye koyulacak.

Yapmanız gerekenler çok basit. Twitter'da, @fcnbasket hesabını takip ettikten hemen sonra atacağımız tweet'teki gifi oynatarak Galatasaray galibiyetli bir skoru bizlerle paylaşmak. İster mention yoluyla, ister tweeti alıntılayarak bu şansa ortak olabilirsiniz. Atacağınız tweetin başında ise mutlaka #fcnblog hashtaginin bulunması gerekmekte.

Derbi galibiyetine, forma hediye... Birlikte kükre!



Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0