Donk kendi kaderini belirleyecek!

Luyindama'nın sakatlığı sonrasında Marcao'nun savunmadaki partneri olan Ryan Donk gösterdiği performansla teknik heyetin takdirini kazanırken, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Hollandalı oyuncu kendi kaderini kendisi belirleyecek. 

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Ryan Donk kendi kaderini, kendisi belirleyecek. Kiralık oyuncuların yanı sıra sezon sonunda 4 oyuncunun sözleşmesi sona ererken, kadroda da önemli bir boşluk açılacak. Yuto Nagatomo ile yollarını ayırmaya hazırlanan sarı-kırmızılılarda kaptan Selçuk futbolu bırakacak, Mariano da ülkesi Brezilya'ya dönecek. Ryan Donk'un durumu ise kalan 14 haftada sergileyeceği performansına bağlı olcaak! 

Teknik direktör Fatih Terim'in jokeri olan Ryan Donk, sezon sonuna kadar Marcao ile birlikte savunmada görev yapacak. Luyindama'nın yokluğunda ön liberodan stopere çekilen 33 yaşındaki Hollandalı oyuncu, ligin ikinci yarısına formda başladı. Donk'a yönetim tarafından performansını koruması halinde sözleşmesinin 1 yıl uzatılacağı bildirildi. Terim de Florya'da idman dışındaki zamanlarında altyapıdaki gençlerle ilgilenen Donk'tan oldukça memnun durumda.. 

GELEN TEKLİFİ GERİ ÇEVİRDİ
Yaz döneminde El-Nasr'dan teklif alan deneyimli savunmacı, Dubai ekibine olumsuz yanıt vermişti. Kasımpaşa deplasmanıyla bu sezon lig ve Avrupa'da 21. maçına ulaşacak Hollandalı, 300 bin Euro prime hak kazanacak. Galatasaray ile 2017-2018 sezonu sonunda sözleşme yenileyen ve toplam 108 maça çıkan Donk, ilk yarısını kadro dışı kaldığı sezonda teknik direktör Fatih Terim'in göreve gelmesinin ardından yeniden takıma dönerek gösterdiği performans sonrası göze girmiş ve yeni kontrat almıştı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0