En büyük hediye Fenerbahçe galibiyeti..

Salı günü 30 yaşına basan Galatasaray'ın Faslı oyuncusu Younes Belhanda en büyük hediyenin Fenerbahçe galibiyeti olduğunu söyledi. Sarı kırmızılı forma altında daha Fenerbahçe mağlubiyeti görmeyen futbolcu alınan sonuçtan çok mutlu olduğunu da ekledi.

Sabah gazetesinin haberine göre; Emre Akbaba'nın yerine Kadıköy'de şans bulan Belhanda, ''En büyük hediye Fenerbahçe galibiyeti oldu'' dedi.

Belhanda, 3 sezonluk Galatasaray kariyerinde hiç Fenerbahçe yenilgisi görmedi. Faslı yıldızdan önce 10 numarayı giyen Sneijder, Melo, Arda, Lincoln ve Hagi Kadıköy'den boynu bükük ayrılmıştı. Fenerbahçe derbilerinde 2 kırmızı kart görmesine rağmen 5 beraberlik- 1 galibiyet istatistiğine sahip Belhanda, Ülker Stadı'nı terk ederken ''Ağlama'' işaretiyle göndermede bulunmuştu

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0