Ergin Ataman: Galatasaray şampiyon olacaktır!

ergin ataman
Anadolu Efes baş antrenörü olan Galatasaray Basketbolu'nun efsane isimlerinden Ergin Ataman, hafta sonu oynanacak olan Fenerbahçe derbisine ilişkin İHA'ya konuştu. Ataman, Galatasaray'ın kazanmasını istediğini söyledi. 

Galatasaray ligin ikinci yarısında büyük bir çıkış yaptı. İkinci yarının ortası gelmeden bana göre şampiyonluğun en önemli adayı haline geldi. Bu hafta sonundaki derbi de çok önemli. Buradan mutlaka puan çıkarması gerekiyor. Zorlu bir şampiyonluk mücadelesi var. 3-4 takım son 1-2 haftaya kadar başa baş gidecekmiş gibi görünüyor. Galatasaray, Fatih hocanın tecrübesi ve kulübün kazanma özelliğiyle şampiyon olacaktır dişe düşünüyorum
Galatasaray’ın kazanmasını istiyorum. Ama futbol bu, Fenerbahçe kendi sahasında iyi oynayan bir takım. Kim iyiyse o kazansın diyelim.

Galatasaray'ın gündemindeki en son gelişmeleri kaçırmamak için tıklayın!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0