Ertuğrul Erdoğan: Kızmak içimden gelmiyor!

Türkiye Kupası’nda yarı finalde Darüşşafaka Tekfen karşısında sahadan 85-71 mağlup ayrılarak turnuvaya veda eden Galatasaray Doğa Sigorta’da baş antrenör Ertuğrul Erdoğan karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulundu.

Darüşşafaka Tekfen’i tebrik ediyor ve finalde başarılar diliyorum. Hak ettikleri bir galibiyet aldılar. Zaten rakamlar oynadığımız oyunu gösteriyor ki ne kafaca ne fiziki olarak çok hazır gelmemişiz işin doğrusu. Sahadaki sertliğe cevap vermediğimiz aşikar. Özellikle 3. periyottaki yumuşak savunmamız,  hücumdaki yanlış tercihlerimiz maçın momentumunu kaybettiğimiz periyot olduğunu düşünüyorum. Yine de hakkını teslim etmek lazım. Çok kısa sürede birazda fikstürün azizliği belki, Pazar günü saat 8’de arkasına Salı günü saat 9’da iki maç oynuyorsunuz. Sonrasında Ankara’ya otobüsle geliyor ve dolayısıyla bu dar kadroyla belki fiziksel düşüş yaşıyoruz. Dar bir rotasyonla oynuyoruz. O yüzden oyunculara kızmak içimden gelmiyor. 


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0