Fatih Terim'den sürpriz tercih!

henry onyekuru
Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında bu akşam Fenerbahçe'ye konuk olacak olan Galatasaray'da Fatih Terim sol kanat için sürpriz bir karar aldı. Henry Onyekuru ve Ömer Bayram arasında kararsız kalan Terim, tercihini yaptı.

Fanatik gazetesinin haberine göre; Galatasaray'da Fatih Terim'in Fenerbahçe derbisinde takım tercihi önemli rol oynayacak. Sarı-kırmızılılarda belirsiz mevkilerden biri olan sol ön bölge için Onyekuru ile Ömer adaydı. Bu iki isim arasında tercihini kullanacak olan teknik direktör Fatih Terim’in Ömer’e şans vermesi bekleniyor.

Bunun nedeni ise Onyekuru’nun henüz fiziksel olarak istenen düzeyde olmaması ve Ömer’in de sezon başından bu yana istikrarlı performansı. Ömer’in çalışkanlığından memnun olan Terim’in maçın gidişatına göre Onyekuru’yu sahaya sürebileceği belirtildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0