Galatasaray gündem yeniden Xherdan Shaqiri!

xherdan shaqiri
Ara transfer dönemini hareketli geçiren Galatasaray, sezon sonu için de şimdiden çalışmalara başladı. Sarı-kırmızılılarda gidecekler ve gelecekler için titizlikle çalışmaların sürdüğü öğrenilirken Cimbom, Liverpool'un yıldızını da gündemine aldı. İtalyan basını Galatasaray'ın Xherdan Shaqiri ile ilgilendiğini iddia etti. 

Sezon başı ve ara transfer döneminde de Galatasaray'ın gündemine gelen Xherdan Shaqiri için sezon sonu Cimbom'un girişimde bulunacağı iddia edildi. Liverpool'da fazla forma şansı bulamayan Shaqiri, geçtiğimiz aylarda daha oynamak istemediğini belirtirken, yıldız oyuncunun başka bir kulübe kiralık gönderilmesi gündemdeydi. Shaqiri ile ismi geçen kulüpler arasında Galatasaray da yer alırken, İtalyan basınında çıkan haberlerde Galatasaray'ın sezon sonunda girişimde bulunacağını yazdı.

GALATASARAY İHTİMALİ YÜKSEK!
La Gazzetta dello Sport'ta yer alan haberde, Shaqiri'nin sezon sonunda daha fazla oynayacağı bir takıma gideceği ve bu kulübün Galatasaray olma ihtimalinin yüksek olduğu belirtildi. Haberde ayrıca Galatasaray'ın Shaqiri'yi daha önce de kadrosuna katmak istediği ifade edildi. 

Shaqiri bu sezon Liverpool formasıyla Premier Lig'de 6 maçta görev yaparken, 1 gol attı. 28 yaşındaki futbolcunun Liverpool ile 2023'e kadar sözleşmesi devam ediyor. (Sabah)

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0