Galatasaray, Lemina için pazarlıklara başladı!

mario lemina
Sezon başında İngiltere Premier Lig ekiplerinden Southampton’dan kiralanan Mario Lemina gösterdiği performansla taraftarın sevgilisi haline gelirken Galatasaray yönetimi de yıldız oyuncuyu takımda tutmak için çalışmalara başladı. Sarı-kırmızılılar İngiliz ekibinin kadroda düşünmediği Lemina için 16 milyon euroluk bonservisi düşürmeye çalışıyor.

Yeni Şafak gazetesinin haberine göre; Galatasaray sezon başında 16 milyon euro satın alma opsiyonuyla kiralanan Mario Lemina için görüşmelere başladı. Sarı-kırmızılılar 16 milyon euroluk bedeli düşürmek için Southampton ile pazarlıkları sürdürüyor. Gabonlu futbolcu, sarı-kırmızılı forma altında bu sezon gösterdiği performansla Galatasaraylı taraftarların sevgilisi haline gelirken, yönetim 26 yaşındaki oyuncunun bonservisini almak için uğraş veriyor.

İngiliz basınında çıkan haberlerde Southampton'ın Mario Lemina'yı gelecek sezon da takımda düşünmediği ifade ediliyor. Mustafa Cengiz yönetimi İngiliz ekibinin Lemina'yı istememesini koz olarak kullanarak bonservisini almak istiyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0