Galatasaray, Sörloth'u elinden kaçırmış!

Alexander Sörtloth
Trabzonspor'da gösterdiği performansla parmak ısırtan ve şu anda Süper Lig'de gol krallığı yarışında zirvede yer alan Alexander Sörtloth'u Galatasaray elinden kaçırmış. Cimbom, Norveçli golcüyü 2018'de istemesine rağmen maddi anlamda sorun yaşandığı için transferin gerçekleşmediği ortaya çıktı. 

Trabzonspor'un yıldız oyuncusu Alexander Sörloth'un 2018 yılında Galatasaray'ın radarına girdiği öğrenildi. Norveçli futbolcunun Elmander tarafından Galatasaray'a önerildiği ve o dönemde transferinin bitme aşamasına geldiği ortaya çıktı. Ancak Galatasaray'ın maddi anlamda sıkıntı yaşaması nedeniyle bu transferin rafa kaldırıldığı belirlendi.

BÜYÜK PİŞMANLIK
Sarı-kırmızılılara transferi gerçekleşmeyen genç futbolcu daha sonra Crystal Palace'den Belçika temsilcisi Gent'e kiralandı. Yönetimin bu nedenle Sörloth'un transfer edilmemesinden dolayı şimdi büyük bir pişmanlık içerisinde olduğu öğrenildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0