Galatasaray ve Emre Akbaba, PFDK'ya sevk edildi!

Emre Akbaba
Türkiye Futbol Federasyonu, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edilen takımları ve isimleri açıkladı. Galatasaray sportmenliğe aykırı davrandığı gerekçesiyle takım olarak PFDK'ya sevk edilirken asıl şok Emre Akbaba konusunda yaşandı.

TFF, Galatasaray'ın Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Alanyaspor maçında 6 futbolcusunun sarı kart görmesi sebebiyle takım halinde sportmenliğe aykırı hareketi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 40. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verildiğini açıkladı.

MENAJERLERLE ÇALIŞMA TALİMATINA AYKIRI HAREKET
Bunun yanı sıra TFF'den yapılan açıklamada Galatasaray'ın talimatlara aykırı hareketleri" nedeniyle Futbol Menajerleri İle Çalışma Talimatı'nın 11/3, 18/b-ç ve 23. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verildiği de duyruldu.

EMRE AKBABA PFDK'YA SEVK EDİLDİ
Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Emre Akbaba'nın da Futbol Menajerleri İle Çalışma Talimatı'na aykırı hareket ettiği için PFDK'ya sevk edildiği açıklandı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0